TERAPEUTISK SKRIVEGRUPPE - til eksamensprojekt

 

- skrivning, samtale og støtte.

 

 

Vi mødes tre gange, og du deltager aktivt i skriveøvelser og samtalerunder. Til hvert møde er der et oplæg, og du deler med gruppen, hvilke temaer du ønsker at arbejde med. Du bliver præsenteret for en skriveøvelse og får tid til at fordybe dig. Hvis du har lyst, kan du læse din tekst højt. Der er samtalerunder, og du bliver støttet i processen.

 

Du arbejder med temaer fra dit eget liv. Det kan være noget, der er svært. Eller noget, der er vigtigt for dig at undersøge nærmere. Skrivningen kan være et redskab til større selvindsigt og fordybelse. Den kan kaste lys over mørke. Og give ny mening til gamle udfordringer.


Det er en slags kreativ leg for alvor. Vi skriver helt uden krav til æstetik eller form. Du behøver ikke have erfaring med skrivning eller terapigrupper. Kun nysgerrighed og en lyst til at dele er nødvendigt. 

 

Gruppen består af max fem deltagere.

  

DENNE GRUPPE ER LUKKET. Send mig en mail, hvis du vil modtage mails med information om andre terapeutiske skrivegrupper senere.


Dato: Tirsdag 28. februar, tirsdag 21. marts, tirsdag 11. april

Tid: 18.30 til 22.00

Pris: 300 kr. for hele forløbet.

Sted: Kontorfællesskabet Lys og Kraft / Brolæggerstræde 6, st.th/ 1211 København K

Kontakt: mail@leacarlsen.dk / telefon 28 35 68 22


Eksamensprojektet: Jeg skal skrive et projekt som afslutning på psykoterapeutstudiet, og det skal handle om metoder til skriveterapi. Derfor søger jeg deltagere til en skrivegruppe.


Når vi mødes i gruppen, er det i fortrolige rammer. Der er tavshedspligt, og ingen andre end deltagerne overværer møderne. Jeg optager heller ikke møderne på video eller lydfil, men jeg skriver noter om processen efterfølgende.


I den skriftlige opgave vil jeg analysere på processerne, og jeg vil muligvis få brug for at henvise til korte teksteksempler fra møderne. Alle deltagere bliver anonymiseret, og selve eksamen er fortrolig. Du bliver bedt om at underskrive en samtykkeerklæring, før vi går i gang.